luni, 24 noiembrie 2008

Romania nu evolueaza. Romania involueaza.

Cu stilul rautacios care mi se reproseaza din ce in ce mai des in ultima vreme, propun o analiza a generatiei actuale: asa numita “generatie Messenger”.


Generatia Messenger isi gaseste modele in Gina Pistol si Poponet [cu P mare, ca nu e poponet de rand :))], in Maria Marinescu si Ion Ion [vedeti dragii mei ca n-au rezistat nici macar ei?!], in Monica si Irinel [plopul si buturuga]; generatie care a dus mai departe ideea de reviste cu femei goale [acum se publica fotografii cu copii dezbracati, ca nah... libera exprimare, jos cenzura, alea-alea...]; generatie care nu gaseste nimic anormal in a posta pe hi5 poze "kinky"; generatie care este absolut fermecata de emisiunile care promoveaza drogurile si violenta; care asculta muzica in care vulgaritatea, obscenitatea si violenta sunt la ordinea zilei; generatie care se dezvolta numai in fund si... ummm... piept [ma refer la reprezentantele de sex feminin, desigur] si mai putin in creier.


Marea problema este ca, desi sunt multe persoane la fel de oripilate de mine de aceasta situatie, este foarte greu sa schimbam ceva. Asta nu inseamna ca o sa ne prefacem ca aceste probleme nu exista. Atat cat putem, o sa incercam sa make a difference. Wow ce idealista sunt astazi :)) Votati-ma presedinte!


PS: Ca tot am pomenit de hi5: din punctul meu de vedere – not trying to offend anybody – hi5 e o modalitate prin care pastrezi legatura cu fosti colegi sau prieteni cu care nu apuci sa vorbesti foarte des, plecati prin alte tari. Din punctul altora de vedere, hi5 e locul ideal unde sa punem poze cu noi cat mai dezbracati, in pozitii cat mai kinky, in locuri cat mai “jmechere”. Aaah si evident, trebuie sa ai peste 1000 de prieteni in lista, ca daca nu esti cam fraier... Nu suport sa primesc friend request de la persoane pe care nu le cunosc, nu suport sa primesc friend request de la obsedati sexual care imi trimit mesaje cu “ce buna esti gagica, vrei sa iesim la un suc/hotel?” sau “hiii gorgious well i dont understand tht how can b person tht much perfect in just 20 years of age ...perfect in every thig hairs smile lips figure shaped ..... but i loose one thing u got boyfriend so there is no my chance hehe but i will b glad to b ur friend not glad i want to b the luckiest person to b a friend of a beauty kiss u bye mojju” [nu, nu glumesc] si nu suport sa primesc friend request de la tipe care isi pozeaza sanii [ummm da, no comment]. Ce PS lung :))


Neuronul Brunet

2 comentarii:

  1. Sunt de acord partial cu ce spui tu, in sensul ca din mom. ce apari pe hi5, e posibil sa primesti si mesaje de la idioti. Neuronul Brunet's sister

    RăspundețiȘtergere
  2. problema e ca eu nu am poze kinky, cum spuneam mai sus, si nici 1000 si ceva de prieteni. adica nimic care sa le dea de inteles ca as vrea sa comunic cu ei,little brainless obsessed perverts.

    RăspundețiȘtergere