miercuri, 12 noiembrie 2008

Greetings, earthlings/ We have now taken over your radio

Eu chiar cred ca extraterestrii exista. Serios acum. Vaticanul a recunoscut, Prunariu a afirmat si el ca exista; mai au aia de nasa sa recunoasca, dar ei sunt mai inceti.

Prin august cica au aparut la noi in tara 11 ozn-uri, le-au filmat astia de la stiri. Da-ti seama ce avansati dpdv tehnologic sunt aia daca au fost capabili sa vina tocmai pana la noi pe planeta.. ca oricum sunt sigura ca ei sunt din alta galaxie. So, daca au intentii ostile/dubioase cu noi, noi n-avem nici o sansa in fata lor [la draq, noua ne ia o saptamana pana ajungem pe luna].

Asa ca, daca vin aia sa ne faca sclavi, eu mor prima. Eu nu stiu sa fac mancare, nu stiu sa fac curat, nu stiu sa muncesc, nu stiu sa fac nimic. Poate numai daca le plac alora pisicile, fac o crescatorie de pisici si sa ma tina si pe mine de mila.. daca nu.. sigur ma omoara prima pe mine.

Saaau, daca sunt asexuati, deci n-au nevoie de favoruri sexuale, mor altele primele, unele care doar din asta traiesc. Nu dau nume ca nu vreau sa ma prinda Simona Sensual pe strada si sa ma bata. Ups, am dat deja numele? My bad!

P.S. da, stiu ca se scrie NASA
P.P.S. titlul e din coloana sonora a Space Jam [si melodia nu e "I believe I can fly" de R. Kelly, dau o bere celui care ghiceste melodia]

De Neuronul Blond

2 comentarii:

  1. busta rhymes, coolio, llcool j, method man si b real - hit 'em high
    did i get my free beer ?? :P (actually make it a soda cuz my liver wont take it)

    RăspundețiȘtergere
  2. Blondie, a deal's a deal. give the man his soda =))

    Neuronul Brunet

    RăspundețiȘtergere