luni, 9 februarie 2009

Fast Cars and Beautiful Women

Acum ceva timp am avut o discutie cel putin interesanta cu un individ anume. Si se facea ca acest individ considera ca numarul de femei care roiesc in jurul lui creste direct proportional cu herghelia de sub capota. Acum si-a dat licenta, asteapta sa se angajeze si sa-si cumpere un BMW si, indirect, o femeie.

Dar sa revenim la oile noastre. Pardon, la caii [putere]. Deci ce vrea el sa zica este ca femeile in primul rand analizeaza nu felul in care arata un barbat, nu latura sa sensibila, nu personalitatea sa, ci masina pe care o conduce [daca are mai multe, cu atat mai bine]. Si, de fapt, cat de mult conteaza masina? Nu o sa fiu ipocrita si o sa recunosc ca multe femei viseaza la o scena de genul celei din Pretty woman, cand Richard “Prince Charming” Gere se duce la Julia “Pretty Woman” Roberts intr-o limuzina alba. Sincer, eu prefer un Opel Tigra turcoaz, but nevermind that. Planuiesc sa mi-l cumpar singura!

Dar problema ramane in picioare: oare o femeie in toate facultatile mintale ar refuza un barbat din cauza ca acesta conduce o Dacie 1310? Oare o femeie in toate facultatile mintale ar refuza un posibil iubit care ar putea sa o faca fericita pentru ca masina lui nu prinde mai mult de 60km/h? Oare o femeie in toate facultatile mintale se lasa cumparata atat de ieftin?

Neuronul Brunet

PS: offtopic – Tinand cont de unele commenturi recente, am decis sa schimbam un pic lucrurile pe aici. Mai exact, nu permitem utilizatorilor anonimi sa trimita commenturi. Si, pentru ca lucrurile sa fie clare si pentru cei mai inceti, tin sa lamuresc problema: acceptam cu placere criticile constructive – de aceea nici nu am sters unele comentarii. Nu acceptam insulte si mai ales, nu din partea unora certati cu gramatica limbii romane :)) All registered users [includes OpenID] can comment, so deal with it!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu