luni, 8 decembrie 2008

Bah ce ma enerveaza astia- part III

Aparent imi place sa scriu trilogii, cu toate ca la capitolul ”persoane care ma enerveaza” as putea scrie vreo 100 de parti; insa vreau sa-i dau neuronului blond o nota de bunatate spirituala, asa ca ma limitez numai la 3 parti.

Ma enerveaza aia care asculta manele la mobil, adica le asculta fara casti, sa auda toata lumea. S-au inmultit oamenii astia [cocalarii astia] sunt in metrou, in autobuz, in parc, in tramvai, pe strada, in magazine.
Ma intreb care e scopul lor? Ca sunt sigura ca au auzit de existenta castilor si ca le pot folosi. Sau ei sunt niste persoane foarte dragutze si bune care de fapt se gandesc ca romanii sunt din ce in ce mai deprimati [sunt sigura ca citesc studii pe tema asta] si pun manele la mobil ca sa ii inveseleasca putin. Sigur asta e, isi sacrifica bateria doar pentru a face persoanele din jur mai fericite.

Lumea deja e nepasatoare la acest fenomen. Nimeni nu zice nimic cand un cocalar se gandeste sa puna manele la mobil, nimeni nu-i zice sa-l opreasca sau macar sa puna alta melodie. Daca eu mi-as scoate castile de a mp3 player si as da Rammstein la maxim, oare lumea ar fi la fel de nepasatoare? Sau eu as fi aia nesimtita care asculta rock si ii deranjeaza pe cei din jur?

Asta vara, luasem microbuzul de la Constanta ca sa ajung in Mangalia si de acolo iar urma sa schimb ca sa ajung in Vama; era 6 dimineata, majoritatea oamenilor dormeau, insa un grup de “petrecareti” au pus o manea la mobil si pe langa asta, s-au apucat cu totii sa cante. Nu stiam ce e mai rau, maneaua la mobil, sau ei cantand-o. Absolut nimeni nu a zis nimic, nimeni nu s-a plans, mai putin yours truly care nu a mai suportat si am inceput sa tip la ei sa termine cu circul. Petrecaretii foarte revoltati ma intreaba “ da’ cu ce te deranjeaza?”.

Singura mea solutie la aceasta bataie de joc este sa nu plec de acasa fara mp3 player. Asa evit si manelele lor si comentariile de genul “ Ce faci papusa, te plimbi”, sau toate invitatiile la “cafea” primite din partea baietilor wannabe Gutza.

De Neuronul Blond

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu